Termeni și condiții

​Bine ați venit pe www.bdkcatinabio.com!

Accesarea și utilizarea acestui site web sunt supuse următoarelor „Termeni și Condiții”. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

1. Definiții

a. „Site” se referă la www.bdkcatinabio.com care este deținut și operat de SC BDK CATINA BIO SRL, cu sediul în SENERUS, NR. 292, Mureș, România.

b. „Utilizator” se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul.

2. Utilizarea Site-ului

a. Utilizatorii pot accesa și utiliza site-ul în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții.

b. Utilizatorii sunt responsabili pentru protejarea confidențialității informațiilor lor de autentificare și pentru orice activitate care are loc în contul lor.

3. Drepturile de Autor

a. Conținutul site-ului, cum ar fi textul, grafica, logo-urile, imagini, clipuri video, și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și sunt deținute de SC BDK CATINA BIO SRL sau de terți licențiatori.

b. Utilizatorilor li se acordă permisiunea de a descărca, afișa și imprima conținutul site-ului doar în scopuri personale și necomerciale.

4. Informații Personale

a. Colectăm și prelucrăm informații personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

5. Limitări

a. Utilizatorii se angajează să nu încalce legea sau drepturile altor persoane în timpul utilizării site-ului.

b. SC BDK CATINA BIO SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau a întrerupe accesul unui utilizator la site dacă se constată o încălcare a acestor Termeni și Condiții.

6. Dispoziții Generale

a. Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord între utilizator și SC BDK CATINA BIO SRL cu privire la utilizarea site-ului.

b. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului român și orice litigiu care rezultă din sau este legat de acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor din Târgu-Mureș, România.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la Tel: 0753 905 424, prin e-mail: bdkcatinabio@gmail.com sau poștă: la adresa SENERUȘ, NR. 292, Mureș, România.

Contactați-ne sau veniți să ne vizitați plantația

Telefon: 0753-905.424
email: contact@bdkcatinabio.com

Print Friendly, PDF & Email